Wie ben ik?

Ik Ben Hildy Van Der Linden, De Bevlogen Drijvende Kracht Achter De Online Edelstenen Academie En Nog Zoveel Meer.

De Online Edelstenen Academie is mijn derde onderneming die ik met hart en ziel in de wereld heb gezet. In 2006 begon mijn reis met het oprichten van mijn eerste bedrijf, Van der Linden Body and Mind Wellness in Dordrecht. Hier hebben we een waardevolle massagepraktijk gecreëerd waar ik met meerdere therapeuten samenwerk om de kwaliteit van leven van onze klanten te verbeteren. Mijn missie? Het leven, zowel voor mezelf als voor anderen, waardevoller, eenvoudiger en bezielder maken.

In maart 2021 hebben mijn jeugdliefde Roger Slegtenhorst en ik Lindenhorst Edelstenen en Mineralen opgericht, een prachtige en unieke edelstenenwinkel in het hart van Dordrecht. Met veel plezier genieten we van de verbinding die ontstaat tussen de mensen die binnenkomen, onze edelstenen en natuurlijk onszelf.

Begin 2023 is de Edelstenen Academie ontstaan, een intense wens van zowel mezelf als de edelstenen:) Ik geloof sterk dat edelstenen er zijn om jou te ondersteunen op jouw prachtige reis hier op aarde. Ze zijn voor mij geen magische creaties die alles vanzelf mooier maken, maar eerder kostbare metgezellen die je reis verrijken. Samenwerken met edelstenen zie ik als de mooiste speelgoedwinkel voor volwassenen:)