De Edelstenen Winkel In Dordrecht En Omstreken

“Verhoog je eigen kwaliteit van leven en die van je omgeving met edelstenen en kristallen”

Wij zijn van mening dat je elke dag zou moeten kunnen genieten van fijne momenten en mooie dingen. Dat moet voor iedereen mogelijk zijn, dus ook voor jou. Wij dragen met onze prachtige winkel graag bij aan een blij gezicht en een goed gevoel. Hoe hoger je in je energie zit, hoe beter! Bij Lindenhorst Edelstenen & Mineralen koop je dan ook de mooiste en zuiverste edelstenen en mineralen in Dordrecht. 

 

 

 
Voel Je Welkom Voor Slow-Shopping In Onze Edelstenenwinkel In Dordrecht

De aanschaf van edelstenen verdient aandacht en tijd. We laten je graag in alle rust rondkijken onder het genot van eventueel een kopje koffie of thee. Je krijgt van ons alle ruimte om de indrukken in onze winkel langzaam op je te laten inwerken.

Wil je thuis alvast een kijkje nemen, geniet  online in onze webshop

Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar de mooiste edelstenen die jouw leven op een verrassend positieve manier zullen veranderen. Of je nu behoefte hebt aan meer rust en balans, meer creativiteit, meer daadkracht, meer verbinding, meer bescherming of gewoon een magische toevoeging aan je interieur,  we hebben het allemaal voor je! Ons assortiment leent zich ook bij uitstek om een prachtig persoonlijk cadeau uit te zoeken voor een speciaal iemand.